فهرست عناوین
افزایش امنیت
فهرست عناوین
موضوع امنیت در زیرساخت فناوری اطلاعات دغدغههای گوناگونی را شامل میشود:
- جلوگیری از درز و سرقت اطلاعات حساس و حیاتی (مانند اطلاعات مالی و تولید و…)
- جلوگیری از آسیب به اطلاعات از داخل و یا بیرون سازمان
- ممانعت از آسیب پذیری از جانب بدافزارها و باج افزارها
نکته بسیار مهم در کنار دغدغههای فوق توجه به این مورد است که پایداری و دسترسپذیری نیز جزو المانهای تاثیرگذار امنیت به حساب میآیند. چرا که منافذ آسیب پذیری میتوانند به پایداری و دسترسیپذیری سرویسهای ما آسیب زده و متعاقبا به کسب و کار ما صدمات جبران ناپذیری را وارد کنند.
آوید برای امنیت کسب و کار شما چه راهکارهایی را ارائه میدهد؟
محصولات امن و دارای تاییدیه امنیتی
یکی از مشخصات بارز محصولات آوید، ارائه این محصولات به آزمایشگاههای مورد تایید، اصلاح براساس بازخوردهای اخذ شده حاصل از بررسیهای فنی و امنیتی، و دریافت تاییدیه امنیتی میباشد.
محصولات آوید دارای تاییدیه امنیتی افتا از سازمان فناوری اطلاعات ایران بوده و جزو اولین محصولاتی در کشور میباشد که موفق به اخذ این تاییدیه شده است.
علاوه بر تاییدیه امنیتی برای محصولات، شرکت آوید مجوز امنسازی زیرساختهای فناوری اطلاعات سازمانها را دارا میباشد و بر پایه یک دهه تجربهی خود در کنار شماست تا با اطمینان بالا دغدغههای امنیتی خود را مرتفع سازید.
مصونیت در مقابل باجافزارها و بدافزارها
باجافزارها به یک شیوهی کسب درآمد در دنیا تبدیل شدهاند و پیشبینی میشود در طی سالهای آینده بر تعداد و شدت آسیب رسانی آنها افزوده شود.
سامانه مجازی سازی PVM راهکارهای مختلفی را جهت حفاظت از اطلاعات شما در مقابل حوادث گوناگون از جمله باج افزارها ارائه میکند.
نکته مهم در مورد استفاده از هر نرمافزاری، استقرار و پشتیبانی صحیح آن نرمافزار است. یکی از مزیتهای سامانه PVM و دیگر محصولات آوید آن است که استقرار و پشتیبانی توسط تیم مجرب آوید که تولیدکننده نرمافزار است انجام میشود. این موضوع سطح اطمینان راهکارهای آوید را تا حد زیادی افزایش میدهد.
مصونیت در مقابل آسیب سهوی/عمدی به اطلاعات
در بسیاری از موارد، آسیبهای وارد شده به اطلاعات نه از بیرون سازمان، بلکه از داخل سازمان است. آسیبهایی که میتواند از عادتهای رفتاری کاربران و تنظیمات نادرست و یا با سوء نیت و با هدف آسیبرسانی بروز کنند.
به صورت منطقی در طراحی و استقرار زیرساخت فناوری اطلاعات، باید روشی را دنبال کنیم که کاربران در یک سیستم و فرآیند روان، علاوه بر انجام فعالیتهای روزانه خود، در محدودهای امن، مطمئن و قابل کنترل قرار گیرند.
سامانه میزکار مجازی PVM، زیرساختی را فراهم میکند که ضمن دسترسی دائمی از هر مکان و هر زمان به اطلاعات، اطلاعات کاربران را در محدودهای امن و غیر قابل تخریب و نفوذ قرار میدهد. با این نرمافزار، دغدغهی آسیبهای عمدی و سهوی به اطلاعات به صورت کامل مرتفع میگردد.
مدیریت استفاده از تجهیزات USB
تجهیزات USB از جمله فلشها، منبع آسیبهای فراوانی در شبکه سازمانها هستند و از این منظر کنترل استفاده از این تجهیزات بسیار مهم و حیاتی است.
سامانه میزکار مجازی PVM و سامانه مجازیسازی PVM راهکار منحصر به فردی جهت مدیریت تجهیزات USB را در اختیار مدیران فناوری قرار میدهند. مدیران فناوری این امکان را خواهند داشت که دسترسی به تجهیزات USB را براساس نوع (پرینتر، اسکنر و… ) و کاربر مربوطه، مدیریت و کنترل کنند.
همچنین سامانه USB Server سایود، مدیریت تجهیزات USB برای نرمافزارهای سازمان را بسیار ساده و روان کرده و مخاطرات ناشی از حضور فیزیکی در مرکز داده و در محل تجهیزات سروری را به شدت کاهش میدهد.
تفکیک ترافیک اینترنت بر بستر شبکه موجود
یکی از بهترین راهکارها جهت مقابل با صدمات احتمالی و یا خروج ناخواسته اطلاعات از سازمان، تفکیک ترافیک اینترنت از ترافیک داخلی سازمان است.
سامانه جداسازی اینترنت ایناد، راهکار آوید جهت جداسازی ترافیک اینترنت بر بستر شبکه موجود است. استفاده از ایناد نیازمند شبکه فیزیکی مجزایی نیست. با استفاده از ایناد اینترنت، مستقل از ترافیک سازمان و کنترل شده در اختیار کاربران قرار میگیرد.
علاوه بر ترافیک اینترنت، تفکیک و مدیریت سایر ترافیکها نیز توسط ایناد قابل انجام است. به دلیل تفکیک ترافیک اینترنت از ترافیک کاری سازمان، مخاطرات ناشی از اینترنت در سازمان به صفر میرسد.
Leave A Comment